Thema: Dienstverlening bedrijven

 

Vraag:

Goede dienstverlening heeft voor veel gemeenten prioriteit, het krijgt een programmastatus. De dienstverlening aan bedrijven staat daarmee ook hoog op de agenda. Maar het besef breekt door dat een traditionele benadering niet werkt, maar  hoe dan wel? En vooral: vanuit welk gezichtspunt, welke waarden, welk wereldbeeld zou je dat kunnen gaan doen?

Leerervaring:

“Ik heb inzicht gekregen in heel veel theorieën, methodieken en schrijvers! Maar ik heb vooral geleerd om mezelf de rust te gunnen om vraagstukken vanuit een ander niveau te bekijken. Dicht bij jezelf blijven, vertrouwen op je intuïtie en dit combineren met de wetenschap, onderzoek van de geleerden wat voorhanden is. Het is leuk om op deze manier theorie en praktijk op een ander level bij elkaar te brengen. Door deze manier kom je inderdaad bij C in plaats van worstelen richting B op een A manier. En ik heb erg veel plezier beleefd aan de trainers;  een genot om door deze wijze en aandoenlijke heren geïnspireerd te worden!”

 

“Ik wil vanuit mijn overtuiging, met inzet, lef en creativiteit bijdragen aan een organisatie waar we trots op mogen zijn. Ik ben onderdeel van de organisatie, maar de organisatie is ook onderdeel van mij. Samen worden we beter!”

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment